Beginnerslessen

Geplaatst op door

Beginnerslessen

NIEUW: Omgangslessen voor jonge kinderen!!

Al vanaf zes jaar kun je deelnemen aan onze lessen. Tijdens de beginnerslessen leer je naast het rijden veel over paarden in het algemeen. Af en toe zullen we tijdens de les aandacht besteden aan borstelen, opzadelen, verzorging en het leiden van een paard/pony. Je leert spelenderwijs het rijden onder de knie te krijgen. De les duurt een uur. Voordat je in de beginnersles mee kan doen, kom je meestal eerst een paar keer op afspraak alleen rijden (priv√©lessen). Heb je als beginnende ruiter nog niet alle benodigdheden? De eerste keren is een paar regenlaarzen en een strakke broek voldoende. Tijdens de eerste lessen kun je een cap van ons lenen. 

Er vinden geen lessen plaats op feestdagen (pasen, koningsdag, hemelvaartsdag en pinksteren) en tijdens schoolvakanties (herfst-, kerst-, voorjaars-, mei- en de zomervakantie). Tijdens de vakanties organiseren we wel vaak wedstrijden, dagkampen en in de zomervakantie ponykampen.

Aanmelden voor een proefles kan digitaal via het aanmeldformulier of telefonisch (zie Contact). Kijk hier voor de tarieven.