Gevorderde lessen

Geplaatst op door

Gevorderde lessen

Heb je voldoende rijervaring? Dan kan je deelnemen aan de (half)gevorderde lessen. We wisselen om de week dressuur en springen af. Ook maken we af en toe buitenritten. De lessen duren een uur. Je moet meestal zelf je paard/pony op en afzadelen. Er rijden maximaal 7 ruiters in een les.

We werken met 10-rittenkaarten. Als je verhinderd bent voor een les, en je meld je minimaal 24 uur voor de les af, dan wordt de les niet in rekening gebracht. Ben je te laat met afmelden, dan is er in die komende week meestal wel de gelegenheid om deze les in te halen. Ben je verhinderd om de les in te halen, dan vervalt de les.

Er vinden geen lessen plaats op feestdagen (pasen, koningsdag, hemelvaartsdag en pinksteren) en tijdens schoolvakanties (herfst-, kerst-, voorjaars-, mei- en de zomervakantie). Tijdens de vakanties organiseren we wel vaak wedstrijden, dagkampen en in de zomervakantie ponykampen.

Aanmelden voor de gevorderde lessen kan digitaal via het aanmeldformulier of telefonisch (zie Contact). Kijk hier voor de tarieven.