Ponykamp

Geplaatst op door

Ponykamp aan de Zeeuwse Kust

Stal Banenburg organiseert in de zomervakantie een ponykamp voor meiden in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar. Tijdens een volledig verzorgd dag- en avondprogramma vol met leuke activiteiten beleef je een week om nooit meer te vergeten!

Veel paardrijden

Tijdens het ponykamp krijg je dressuur en springles, rijden we zonder zadel en maken we een aantal buitenritten in het bos. Omdat we aan de Zeeuwse kust zitten gaan we uiteraard ook met de pony’s naar het strand. 

Sport en spel

Behalve paardrijden, verzorgen, pony’s naar de wei brengen en helpen op stal, organiseren we allerlei leuke sport en spel activiteiten waar je aan mee kunt doen. Als het warm weer is nemen we een duik in de zee.

Avondactiviteiten

’s Avonds maken we het gezellig met een kampvuur, lekker eten en een bonte avond.

Eigen pony meenemen

Het is mogelijk om je eigen pony mee te nemen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Je pony moet wel verkeersmak en ingeënt zijn en goed met andere paarden overweg kunnen. 

Dagen, tijden en kosten

Data ponykamp 2019
8-9 juli 2019                      leeftijd 6-8 jaar
10-12 juli 2019                 leeftijd 8-9 jaar 
22-26 juli 2019                 leeftijd 13+ jaar
29 juli – 1 aug 2019        leeftijd 10-12 jaar
Het ponykamp wordt compleet verzorgd met een volledig dag en avond programma. Bekijk de prijslijst.

Info aanmelden

Lijkt je het leuk om ook eens aan onze gezellige ponykampen deel te nemen en heb je toestemming van je ouders? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Heb je nog vragen? Stel ze via de mail of telefonisch. Zie hiervoor de contactpagina.